תוכנית רדיו עם המתקשרת והמורה למודעות הוותיקה דורית יעקובי, בה דיברנו על תקשור, על המהות אליה אנו הופכים להיות וכיצד זה קשור למימד התשיעי

בתוכנית זו היה לי העונג לארח את האסטרולוגית, הנומרולוגית והמתקשרת, מנחת הסדנאות ללימוד ויישום מודעות רוחנית ותקשור, דורית יעקובי.

דורית היא מהוותיקים בתחום – מתקשרת כבר 31 שנים, עוסקת באסטרולוגיה כבר 36 שנים, היא סיפרה בתוכנית כיצד היא הגיעה לעסוק בתחום בתקופה בה התחום היה בתחילתו. דיברנו על המשמעות של תקשור ומדוע כל אחד יכול לתקשר – ועל האתגרים שיש בדרך; דיברנו על השינויים שאנו עוברים בתהליכי מודעות; ועל המימד התשיעי, על ההבדל בינו לבין המימד החמישי ומדוע, בעצם, אנו קופצים ישירות אליו.

זו היה ריאיון מרתק ומצחיק, נוגע ללב ועמוק באותה המידה. תיהנו.

 

מוצרים קשורים לתוכן זה

ערוץ תוכן מתקדם לאנשים שרוצים לחיות אחרת. בכל חודש מתפרסמים תקשורים מיוחדים, מדיטציות, תרגילים ממוקדי שינוי ועוד תוכן בלעדי, שיעזור לכם להעמיק את האהבה שלכם לעצמכם ואת ההגשמה שלכם ביום-יום.

עדכונים

בקליק אחד קטן תוכלו להצטרף לרשימת התפוצה ולקבל עדכונים על תקשורים חדשים, כתבות, מאמרים, מדריכים, כמו גם על סדנאות חדשות עם טוהר ושחר.

סדנאות ומפגשים קרובים

שישי, 9.10.26, 10:30-13:30 * תל אביב

מפגש מיוחד בו נלמד על ההתגלות של האהבה המתאפשרת בזמן זה וכיצד להביא אותה לחיי היום-יום שלנו. המפגש משלב תקשור של טוהר, שיחה עם שחר, ומדיטציה/הילינג. 
250 שקלים.

מוצ"ש, 31.10.26, 20:30-22:30 * אונליין

מפגש תקשור מיוחד בו נעסוק בגורמים שמשפיעים על המצב במדינה, מה אנו יכולים ללמוד מכך וכיצד להתייחס למתרחש. המפגש משלב תקשור של טוהר, שיחה עם שחר ותקשור נוסף של שאלות ותשובות. 
120 שקלים.

סדנת חופש להיות

ימי שלישי, 19:30-22:30 * אונליין

סדנה להתפתחות אישית המבוססת על הדרך הרוחנית "חופש להיות" בהנחיית שחר בן-פורת. זו קבוצה פעילה בה מרפאים רגשות פוגעים ויוצרים חופש חדש ביום-יום שלנו. הקבוצה נפגשת אחת לשבוע, אונליין, ואפשר להצטרף אליה לאחר שיחה עם שחר.
180 שקלים לפגישה.

מאמרים נוספים בנושא

7 דק' צפייה
טוהר מזכירים לנו לא להאמין יתר על המידה לפסימיות שיש בתוכנו. כדאי לצפות בסרטון אם הנחישות שלכם נחלשת והאמונה מתערערת
9 דק' צפייה
כדי ליצור אהבה גדולה יותר לעצמנו, עלינו לפגוש את החוסר המניע אותנו
יש דרך אחרת להגשים את הרצונות שלנו בחיים, והיא מבוססת על מודעות עצמית. טוהר מסבירים כיצד לעשות זאת
Scroll to Top
שחר בן-פורת

צריכים עזרה? יש שאלות?

אל תהססו לפנות ישירות בכל נושא:

או פשוט חייגו: 054-4226546

התחברות למנויי טוהר+

צריכים עזרה? יש שאלות?
< אל תהססו לפנות