חוסר חשק וחוסר רצון לעשות דברים פוגעים במוטיבציה שלנו. איך מתמודדים בהצלחה עם מצבים אלה? בפרק הזה אני עונה על השאלה הזו, ומתייחס להיבטים הרבים הקשורים בנושא

הרבה פעמים – ובשנה הזו יותר מתמיד – אנחנו יכולים להרגיש חוסר מוטיבציה ורצון לעשות דברים, גם אם אלה דברים שחשוב לנו לעשות אותם.

איך מתמודדים עם המצב הזה? מה גורם לחוסר מוטיבציה? האם צריך באמת לשכנע את עצמנו לעשות? באילו מצבים עדיף בכלל להרפות? כפי שאפשר להבין, זה אינו נושא פשוט, ובפרק הזה אני עונה על כל השאלות הללו (ועוד קצת), במטרה להביא בהירות ולעזור למי שמתמודד עם מצבים אלה.

YouTube player

מוצרים קשורים לתוכן זה

עוד מהפודקאסט

ערוץ תוכן מתקדם לאנשים שרוצים לחיות אחרת. בכל חודש מתפרסמים תקשורים מיוחדים, מדיטציות, תרגילים ממוקדי שינוי ועוד תוכן בלעדי, שיעזור לכם להעמיק את האהבה שלכם לעצמכם ואת ההגשמה שלכם ביום-יום.

עדכונים

בקליק אחד קטן תוכלו להצטרף לרשימת התפוצה ולקבל עדכונים על תקשורים חדשים, כתבות, מאמרים, מדריכים, כמו גם על סדנאות חדשות עם טוהר ושחר.

סדנאות ומפגשים קרובים

שישי, 9.10.26, 10:30-13:30 * תל אביב

מפגש מיוחד בו נלמד על ההתגלות של האהבה המתאפשרת בזמן זה וכיצד להביא אותה לחיי היום-יום שלנו. המפגש משלב תקשור של טוהר, שיחה עם שחר, ומדיטציה/הילינג. 
250 שקלים.

מוצ"ש, 31.10.26, 20:30-22:30 * אונליין

מפגש תקשור מיוחד בו נעסוק בגורמים שמשפיעים על המצב במדינה, מה אנו יכולים ללמוד מכך וכיצד להתייחס למתרחש. המפגש משלב תקשור של טוהר, שיחה עם שחר ותקשור נוסף של שאלות ותשובות. 
120 שקלים.

סדנת חופש להיות

ימי שלישי, 19:30-22:30 * אונליין

סדנה להתפתחות אישית המבוססת על הדרך הרוחנית "חופש להיות" בהנחיית שחר בן-פורת. זו קבוצה פעילה בה מרפאים רגשות פוגעים ויוצרים חופש חדש ביום-יום שלנו. הקבוצה נפגשת אחת לשבוע, אונליין, ואפשר להצטרף אליה לאחר שיחה עם שחר.
180 שקלים לפגישה.
Scroll to Top
שחר בן-פורת

צריכים עזרה? יש שאלות?

אל תהססו לפנות ישירות בכל נושא:

או פשוט חייגו: 054-4226546

התחברות למנויי טוהר+

צריכים עזרה? יש שאלות?
< אל תהססו לפנות