מתחברים: מסכמים את שנת הבחירה לקראת שנה של שינוי

שנת 2025 היתה שנת הבחירה, ואנו לקראת תחילתה של שנה של שינוי, כך לפי טוהר. בפרק הזה אני מדבר על סיבות שבגללן מה שאנו רוצים לא קורה בחיים שלנו, על השינוי שכדאי לנו לעבור כדי לחיות טוב יותר, ועל הסיבה שבגללה כל כך מורכב ליצור שינוי גם כשאנו רוצים בכך מאוד. בין לבין אני מסביר מהי הבחירה הקולקטיבית שהאנושות עשתה באוגוסט האחרון, איזו השפעה יש לכך על היום-יום שלנו ולאן אנו ממשיכים מכאן. 

YouTube player

מוצרים קשורים לתוכן זה

עוד מהפודקאסט

ערוץ תוכן מתקדם לאנשים שרוצים לחיות אחרת. בכל חודש מתפרסמים תקשורים מיוחדים, מדיטציות, תרגילים ממוקדי שינוי ועוד תוכן בלעדי, שיעזור לכם להעמיק את האהבה שלכם לעצמכם ואת ההגשמה שלכם ביום-יום.

עדכונים

בקליק אחד קטן תוכלו להצטרף לרשימת התפוצה ולקבל עדכונים על תקשורים חדשים, כתבות, מאמרים, מדריכים, כמו גם על סדנאות חדשות עם טוהר ושחר.

סדנאות ומפגשים קרובים

שישי, 4.12.26, 10:30-13:30 · תל אביב · 250 ש"ח
איך להתחבר לאהבה שמחכה לנו בתוך הטלטלות של החיים.
מוצ"ש, 28.11.26, 20:30-22:30 · אונליין · 120 ש"ח
מה מונע מאיתנו לסמוך על תנועת החיים, ומה נפתח כשמפסיקים להילחם.

סדנת חופש להיות

ימי שלישי, 19:30-22:30 · אונליין · 180 ש"ח
קבוצה שבועית לריפוי רגשות פגועים ויצירת חופש ביום-יום. מצטרפים אחרי שיחה עם שחר.
Scroll to Top
שחר בן-פורת

צריכים עזרה? יש שאלות?

אל תהססו לפנות ישירות בכל נושא:

או פשוט חייגו: 054-4226546

התחברות למנויי טוהר+

צריכים עזרה? יש שאלות?
< אל תהססו לפנות