בזמנים של קשיים שונים, קשה להתחבר לנקודת המבט של הרוח האומרת "הכל בסדר". כיצד בכל זאת עושים זאת? טוהר מדברים על כך בתקשור זה, ומציעים דרך פרקטית לעשות זאת

"מה אם נאמר לכם, שהכל בסדר?". השורה הזו לקוחה מתוך הספר המתוקשר שלי, "הכל בסדר – החיים בעידן שאחרי 2012", והיא חלק ממה שרואה מי שנכנס לאתר טוהר.

היום בבוקר, כשראיתי אותה שוב, משהו בי התכווץ קצת. האם אפשר להגיד את זה על המציאות הנוכחית? איך מגשרים על הפער בין המתרחש כעת לבין נקודת המבט הזו, האלוהית, שאומרת שהכל בסדר?

ביקשתי בתקשור הזה מטוהר שיענו על השאלה-תהייה הזו. התשובה שלהם נמצאת בסרטון הזה, אחרי כמה דברים שאני אומר על המתרחש, ואחרי תזכורת לגבי ללמוד שהכל בסדר, סדנה לריפוי אשמה, בושה וביקורת שתיפתח ב-13.11. כל הפרטים כאן.

YouTube player

1 מחשבה על “תקשור על הרעיון שהכל בסדר”

סגור לתגובות

מוצרים קשורים לתוכן זה

ערוץ תוכן מתקדם לאנשים שרוצים לחיות אחרת. בכל חודש מתפרסמים תקשורים מיוחדים, מדיטציות, תרגילים ממוקדי שינוי ועוד תוכן בלעדי, שיעזור לכם להעמיק את האהבה שלכם לעצמכם ואת ההגשמה שלכם ביום-יום.

עדכונים

בקליק אחד קטן תוכלו להצטרף לרשימת התפוצה ולקבל עדכונים על תקשורים חדשים, כתבות, מאמרים, מדריכים, כמו גם על סדנאות חדשות עם טוהר ושחר.

סדנאות ומפגשים קרובים

שישי, 16.10.26, 10:30-13:30 * תל אביב

בתוך הטלטלות של החיים ישנה אהבה המחכה לנו – ואנו יכולים ללמוד כיצד להתחבר אליה ולחיות מתוכה את היום-יום שלנו * יום שישי, 16.10, 10:30, בתל אביב המפגש משלב תקשור של טוהר, שיחה עם שחר, ומדיטציה/הילינג. 
250 שקלים.

מוצ"ש, 31.10.26, 20:30-22:30 * אונליין

מפגש תקשור מיוחד בו נעסוק בגורמים שמשפיעים על המצב במדינה, מה אנו יכולים ללמוד מכך וכיצד להתייחס למתרחש. המפגש משלב תקשור של טוהר, שיחה עם שחר ותקשור נוסף של שאלות ותשובות. 
120 שקלים.

סדנת חופש להיות

ימי שלישי, 19:30-22:30 * אונליין

סדנה להתפתחות אישית המבוססת על הדרך הרוחנית "חופש להיות" בהנחיית שחר בן-פורת. זו קבוצה פעילה בה מרפאים רגשות פוגעים ויוצרים חופש חדש ביום-יום שלנו. הקבוצה נפגשת אחת לשבוע, אונליין, ואפשר להצטרף אליה לאחר שיחה עם שחר.
180 שקלים לפגישה.

מאמרים נוספים בנושא

תחושת האשמה – עד כדי "חטאתי" – מקבלת את תשומת הלב בסרטון השבוע
מה גורם לנו לבלבול ואיך להתמודד עם המצב הזה? תשובות תמצאו כאן
7 דק' צפייה
טוהר מזכירים לנו שני דברים חשובים ביחס לאמת שלנו – תקשור אחד עם שני מסרים
Scroll to Top
שחר בן-פורת

צריכים עזרה? יש שאלות?

אל תהססו לפנות ישירות בכל נושא:

או פשוט חייגו: 054-4226546

התחברות למנויי טוהר+

צריכים עזרה? יש שאלות?
< אל תהססו לפנות