במציאות בה יש לחץ גובר על אנשים להתחסן, טוהר מבקשים לעזור לנו ליצור שיתוף פעולה במקום מחלוקת

בזמנים אלה, בהם יש מגמה של שלילת זכויות מאלה שאינם עושים את מה שהמדינה מצפה שהם יעשו, טוהר מציעים ליצור מחדש דיאלוג ושיתוף פעולה.

הם מחזירים אותנו פנימה, בתקשור הזה, להכיר את החלק בתוכנו המבקש חופש ואת החלק בתוכנו המבקש שליטה; להכיר את הבקשה העמוקה של כל אחד מאותם החלקים; וכך ליצור שיתוף פעולה במקום בו יש מחלוקת.

אני הוספתי עוד מידע למסר הזה לאחר התקשור, כדי לעזור לנו ליצור מחדש מציאות של Win-Win.

כלים ותובנות שיעזרו לכם ליצור בדיוק את זה תמצאו בטוהר+, ערוץ התוכן המיוחד שיעזור לכם בתהליכי השינוי.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מוצרים קשורים לתוכן זה

ערוץ תוכן מתקדם לאנשים שרוצים לחיות אחרת. בכל חודש מתפרסמים תקשורים מיוחדים, מדיטציות, תרגילים ממוקדי שינוי ועוד תוכן בלעדי, שיעזור לכם להעמיק את האהבה שלכם לעצמכם ואת ההגשמה שלכם ביום-יום.

עדכונים

בקליק אחד קטן תוכלו להצטרף לרשימת התפוצה ולקבל עדכונים על תקשורים חדשים, כתבות, מאמרים, מדריכים, כמו גם על סדנאות חדשות עם טוהר ושחר.

סדנאות ומפגשים קרובים

חמישי, 1.1.26, 20:00-22:30 * זום

מפגש התקשור הפותח את השנה החדשה, בו נתחיל ללמוד את האירועים והתהליכים העיקריים שאנו עתידים לעבור.
מ-135 שקלים.
אני מזמין אותך לקבל 11 מסרים כתובים, המזקקים את הדרך בה אני הולך, על ידי הרשמה לרשימת תפוצה ייעודית. 11 מסרים, אחד בכל 4 ימים, ישירות לתיבת המייל שלך. במה הם עוסקים? בחיבור הבסיסי לרגשות ואיך מתמודדים איתם, בשאלות שכדאי לשאול בדרך להגשמה של החלומות שלנו, בפתרון להתמודד עם בלבול ובקשר בין הרגשות לבין הרוח – ועוד. 
ללא תשלום.

סדנת חופש להיות

ימי שלישי, 19:30-22:30 * אונליין

סדנה להתפתחות אישית המבוססת על הדרך הרוחנית "חופש להיות" בהנחיית שחר בן-פורת. זו קבוצה פעילה בה מרפאים רגשות פוגעים ויוצרים חופש חדש ביום-יום שלנו. הקבוצה נפגשת אחת לשבוע, אונליין, ואפשר להצטרף אליה לאחר שיחה עם שחר.
180 שקלים לפגישה.

מאמרים נוספים בנושא

6 דק' צפייה
החיבור לרגשות הוא המפתח שבעזרתו אנו מחזירים לעצמנו את האפשרות לבחור את החיים שאנו רוצים לחיות
פעם נוספת טוהר מחזירים אותנו לבחור ברצון שלנו במקום לרצות את האנשים סביבנו. מסר קצר וחשוב לימים אלה ובכלל
7 דק' צפייה
טוהר חוזרים ומזכירים לנו לא להאמין יתר על המידה לפחד שלנו ולהסכים להיות ברורים עם האמת שלנו
Scroll to Top

התחברות לחברים/ות לטוהר+ ו/או לאתר

צריכים עזרה? יש שאלות?
< אל תהססו לפנות

שחר בן-פורת

צריכים עזרה? יש שאלות?

אל תהססו לפנות ישירות בכל נושא:

או פשוט חייגו: 054-4226546