הסרטון עוסק בקשר המורכב שלנו עם הרצונות שלנו. ליתר דיוק, בעובדה שפעמים רבות אנו מתנצלים על מה שאנו רוצים או נלחמים על כך. טוהר מדברים על הפחדים היוצרים זאת, על המחלוקת שהם יוצרים בתוכנו ומחוצה לנו, וחשיבות הריפוי שאפשר לעשות בתחום זה.
כל הפרטים והצטרפות למפגש התקשור השנתי, שיתקיים ב-1.1.25, כאן.
(התקשור הכתוב נמצא אחרי הסרטון)
אם כך, שלום.
אם כך, אנו מתחילים. מפגש נוסף בדרך זו, באמצעי זה, לומר מספר מילים ביחס למתרחש, ביחס למי שאתם הופכים להיות בעולם זה.
יש לכם, כבני אדם, מערכת יחסים מורכבת עם הרצונות שלכם. לעתים אתם מחוברים לרצון ומגשימים אותו. פעמים רבות אחרות, אתם מתנצלים על הרצון ואולי מעלימים אותו, או נלחמים עליו ונאחזים בו בכוח. אנו מבקשים לומר ביחס לאותן הקצוות, שמה שקורה לכם באותם הקצוות, זה אינו האמת. אתם אינכם צריכים להתנצל על מה שאתם רוצים, וגם לא כדאי להילחם על כך.
כאשר אתם נלחמים על רצונות, אתם למעשה מתמודדים עם מחלוקת פנימית. כדאי ככל האפשר לגלות את המחלוקת, את הדעות הסותרות בתוככם, וליצור יותר הסכמה פנימית.
כאשר אתם מתנצלים על מה שאתם רוצים, אתם למעשה מפחדים. לפחד יכולים להיות ביטויים או הקשרים שונים. אתם עשויים לפחד מהתגובות, מדחייה, מביקורת. אתם עשויים לפחד מלהישאר לבד. יש אשר מפחדים מנידוי. יש שהבעת רצון מעוררת אצלם פחד מוות של ממש.
באותה מידה שאין סיבה להילחם, כך גם אין סיבה להתנצל. קשה לכם לתפוס את זה בעומק, שאתם יכולים להיות כפי שאתם, שזו זכותכם. אם יש התנצלות, הביאו מודעות וריפוי לפחדים ולזיכרונות היוצרים אותם, זאת כדי שיהיה לכם יותר קל להתנהל עם מה שאתם רוצים.
אנו גם מבקשים לומר שהקצוות עשויים להתבטא באופן שונה לגמרי. התנצלות ומלחמה, אלה מרגישות אחרת זו מזו. עם זאת, השורש הוא אותו השורש. ישנו פחד בתוך בני אדם היוצר מחלוקת, והמחלוקת מתבטאת במלחמה או בהתנצלות, ולפעמים שניהם מתקיימים ביחד.
הביאו מודעות וריפוי לכל זה. שימו לב לעצמכם, הזכירו לעצמכם את האמת: אני ראוי/ה למה שאני רוצה.
אלו הן המילים שלנו לפעם זו.
שמחנו,
אם כך, שלום.
טוהר.