תקשור ושיחה על נחישות

אם אתם מרגישים שאיבדתם את הנחישות שלכם וכל מה שנותר הוא פחד/חרדה/היסטריה, אז היכנסו לקרוא/לצפות בתקשור

הפחדים שלנו יכולים להיות מאוד גדולים בעת הזו – ומה שאנו צריכים כדי להתמודד טוב יותר עם מצב זה הוא נחישות. טוהר מדברים על כך בתקשור, ומציעים תרגיל שיכול לסייע ביישום של ההצעה שהם מציעים.

כדי לקבל מידע ולהצטרף ל"שערים של בחירה: החלימה", מפגש התקשור שייערך ב-26.4, היכנסו לכאן.

כל המידע והאפשרות להצטרף לריטריט "לרפא את הלב" שיתקיים ב-23-24.5 נמצא כאן.

(התקשור הכתוב נמצא אחרי הסרטון)

YouTube player

אם כך, שלום.

אם כך, אנו מתחילים. מפגש נוסף בדרך זו, באמצעי זה, לומר כמה מספר מילים. אנו מבקשים להזכיר לכם את הנחישות שלכם – היא כוח חשוב, בזמנים אלו במיוחד.

נחישות לומר את שלכם, לעשות את מה שנכון לכם. נחישות להתקדם עם מה שאתם מבקשים להתקדם איתו. נחישות להגשים את עצמכם, לבטא, להיות כפי שאתם.

הפחדים יכולים ליצור מצב שבו הנחישות מתעמעמת ואף נעלמת. אתם עשויים להרגיש בהצפה של פחד ואז לאבד את הכוח אשר מניע אתכם בדרככם. אנו מציעים שתזכרו את הנחישות ותתחברו אליה. היא קיימת מעבר לפחדים.

כאשר אתם עוצמים עיניים וחוזרים פנימה לתוך עצמכם, בקשו את הנחישות שלכם. בקשו שהיא תתעורר, בקשו שהיא תתחזק, בקשו להתחבר אליה. לא כדי להעלים פחדים וליצור שקט, אלא כדי לתת מקום מחודש לכוח שלכם וליכולת שלכם לנוע כפי שאתם רוצים, חרף הפחדים שאתם עשויים להרגיש. עשו זאת בזמן הזה, כאשר אתם זקוקים לכך.

זו הנחישות – היא אינה מלחמתית, היא אינה נגד אף אחד. היא בעדכם. היא הכוח אשר אומר, "זה/זאת אני, זו הבחירה שלי, ואני מתנהל/ת בהתאם".

חזרו פנימה. חזרו אל הכוח הזה, אל הנחישות שלכם, והמשיכו בדרככם.

אלה הן המילים שלנו לפעם זאת.

שמחנו,

אם כך, שלום.

טוהר.

מוצרים קשורים לתוכן זה

ערוץ תוכן מתקדם לאנשים שרוצים לחיות אחרת. בכל חודש מתפרסמים תקשורים מיוחדים, מדיטציות, תרגילים ממוקדי שינוי ועוד תוכן בלעדי, שיעזור לכם להעמיק את האהבה שלכם לעצמכם ואת ההגשמה שלכם ביום-יום.

עדכונים

בקליק אחד קטן תוכלו להצטרף לרשימת התפוצה ולקבל עדכונים על תקשורים חדשים, כתבות, מאמרים, מדריכים, כמו גם על סדנאות חדשות עם טוהר ושחר.

סדנאות ומפגשים קרובים

שישי, 9.10.26, 10:30-13:30 * תל אביב

מפגש מיוחד בו נלמד על ההתגלות של האהבה המתאפשרת בזמן זה וכיצד להביא אותה לחיי היום-יום שלנו. המפגש משלב תקשור של טוהר, שיחה עם שחר, ומדיטציה/הילינג. 
250 שקלים.

מוצ"ש, 31.10.26, 20:30-22:30 * אונליין

מפגש תקשור מיוחד בו נעסוק בגורמים שמשפיעים על המצב במדינה, מה אנו יכולים ללמוד מכך וכיצד להתייחס למתרחש. המפגש משלב תקשור של טוהר, שיחה עם שחר ותקשור נוסף של שאלות ותשובות. 
120 שקלים.

סדנת חופש להיות

ימי שלישי, 19:30-22:30 * אונליין

סדנה להתפתחות אישית המבוססת על הדרך הרוחנית "חופש להיות" בהנחיית שחר בן-פורת. זו קבוצה פעילה בה מרפאים רגשות פוגעים ויוצרים חופש חדש ביום-יום שלנו. הקבוצה נפגשת אחת לשבוע, אונליין, ואפשר להצטרף אליה לאחר שיחה עם שחר.
180 שקלים לפגישה.

מאמרים נוספים בנושא

7 דק' צפייה
טוהר מזכירים לנו שני דברים חשובים ביחס לאמת שלנו – תקשור אחד עם שני מסרים
7 דק' צפייה
ממה אנו מתעלמים ומדוע זה כך, וכיצד כדאי לחיות את החיים? הסרטון שופך אור על פן זה בהתנהגות שלנו
7 דק' צפייה
האם אנו גמישים ועדינים עם עצמנו או נוקשים ותובעניים? הסרטון עוסק בשאלה חשובה זו
Scroll to Top
שחר בן-פורת

צריכים עזרה? יש שאלות?

אל תהססו לפנות ישירות בכל נושא:

או פשוט חייגו: 054-4226546

התחברות למנויי טוהר+

צריכים עזרה? יש שאלות?
< אל תהססו לפנות