טוהר מתארים את המתרחש בעולמנו, מסבירים מהי ההכחשה הגורמת לבעיות איתן אנו מתמודדים וקוראים לכולנו להתעורר

סרטון זה עוסק באמת שאנו מכחישים ובמחיר שאנו משלמים על כך. על פניו, הסרטון אינו שונה מאחרים שקדמו לו, אך טוהר עושים בסרטון זה משהו יוצא דופן ביחס אליהם – הם קוראים לנו להתעורר, מזהירים מפני הכיוון בו הכל הולך.

מי שרוצה להתעורר ולבחור אחרת, מוזמן לקחת חלק ב"שערים של בחירה: ההגשמה" שיתקיים ב-26.7, בזום. כל הפרטים כאן.

YouTube player

(התקשור הכתוב מצא אחרי הסרטון)

אם כך, שלום.

אם כך, אנו מתחילים. מפגש נוסף בדרך זו, באמצעי זה, כדי לומר מספר מילים ביחס למי שאתם, ביחס למתרחש בעולם זה. אנו מודעים לכך שרבים מכם מוטרדים, שרבים מודאגים. אכן, עולם זה נקרע לשניים. זה אכן מה שקורה.

יש את אלו אשר הם מוכנים לראות את האמת, יש את אלו המבקשים להכחיש את האמת בכל מחיר. ההבדל הזה יוצר שני עולמות, וההבדל הזה יכול לבוא לידי ביטוי בכל מיני אופנים ובכל מיני הקשרים. זה אינו רק עניין פוליטי. זה הרבה יותר נרחב מזה, הרבה יותר מורכב מזה. זה קורה בתוך מערכות יחסים. זה קורה בתוך בני אדם בינם לבין עצמם.

הקרע הוא במידת מה גם פנימי. יש את אלה הבוחרים להישיר מבט אל תוך האמת, יש את אלו אשר בוחרים להכחיש אותה עד תום. אבל פעמים רבות יש בכם את שני הקולות, יש את שני הרצונות. הקרע הוא גם פנימי.

זהו זמן של בחירה. זוהי שנה של בחירה, אלו הם ימים של בחירה. האם להישיר מבט אל האמת או להמשיך להכחיש?

אנשים שונים עשויים להכחיש דברים שונים. אבל ישנו דבר אחד שמרבית בני אדם מכחישים, הכחשה שיש לה משמעות רבה והשפעה רבה על אורח החיים שלכם. מה שאתם מכחישים זה את העובדה שאתם כולכם קשורים. אתם מכחישים את ההשפעה שיש לכם אחד על השנייה.

ההכחשה הזו הופכת פעמים רבות לאטימות. האטימות לעיתים הופכת לאלימות. באלימות יש לעיתים בה אכזריות.

זו האמת שאנו מציעים לכם לחזור ולהכיר בה – אתם משפיעים זה על זה, אתם קשורים זה בזה. אין פירוש האמת הזו שעליכם לבטל את עצמכם או לרצות אחרים. אין זה אומר שאתם לא בסדר. זאת משום שפעמים רבות, סביב ההשפעה שלכם על אחרים יש מטען כבד של כאב ואשמה, התנצלות ובושה.

אתם משפיעים, בהחלט, אתם קשורים, בהחלט. אבל אין זה אומר שעליכם להתנצל, בהחלט לא. אם ישנה התנצלות, שימו לב אליה. הביאו מודעות וריפוי למקום זה, כדי שתוכלו להכיר בהשפעה מבלי לוותר על עצמכם, וליהנות מההשפעה מבלי ליצור סבל במקום אחר.

זו קריאה של התעוררות. עליכם כבני אדם להתעורר. אתם משפיעים, אתם קשורים, וככל שתכירו באמת הזאת, כך יוכלו להיווצר פתרונות שייטיבו עם כולם. להכחשה אין עתיד מלבד עוד קרע ועוד הפרדה.

אלה הן המילים שלנו לפעם זו.

שמחנו,

אם כך, שלום.

טוהר.

מוצרים קשורים לתוכן זה

ערוץ תוכן מתקדם לאנשים שרוצים לחיות אחרת. בכל חודש מתפרסמים תקשורים מיוחדים, מדיטציות, תרגילים ממוקדי שינוי ועוד תוכן בלעדי, שיעזור לכם להעמיק את האהבה שלכם לעצמכם ואת ההגשמה שלכם ביום-יום.

עדכונים

בקליק אחד קטן תוכלו להצטרף לרשימת התפוצה ולקבל עדכונים על תקשורים חדשים, כתבות, מאמרים, מדריכים, כמו גם על סדנאות חדשות עם טוהר ושחר.

סדנאות ומפגשים קרובים

שישי, 16.10.26, 10:30-13:30 * תל אביב

בתוך הטלטלות של החיים ישנה אהבה המחכה לנו – ואנו יכולים ללמוד כיצד להתחבר אליה ולחיות מתוכה את היום-יום שלנו * יום שישי, 16.10, 10:30, בתל אביב המפגש משלב תקשור של טוהר, שיחה עם שחר, ומדיטציה/הילינג. 
250 שקלים.

מוצ"ש, 31.10.26, 20:30-22:30 * אונליין

מפגש תקשור מיוחד בו נעסוק בגורמים שמשפיעים על המצב במדינה, מה אנו יכולים ללמוד מכך וכיצד להתייחס למתרחש. המפגש משלב תקשור של טוהר, שיחה עם שחר ותקשור נוסף של שאלות ותשובות. 
120 שקלים.

סדנת חופש להיות

ימי שלישי, 19:30-22:30 * אונליין

סדנה להתפתחות אישית המבוססת על הדרך הרוחנית "חופש להיות" בהנחיית שחר בן-פורת. זו קבוצה פעילה בה מרפאים רגשות פוגעים ויוצרים חופש חדש ביום-יום שלנו. הקבוצה נפגשת אחת לשבוע, אונליין, ואפשר להצטרף אליה לאחר שיחה עם שחר.
180 שקלים לפגישה.

מאמרים נוספים בנושא

7 דק' צפייה
טוהר מזכירים לנו שני דברים חשובים ביחס לאמת שלנו – תקשור אחד עם שני מסרים
7 דק' צפייה
ממה אנו מתעלמים ומדוע זה כך, וכיצד כדאי לחיות את החיים? הסרטון שופך אור על פן זה בהתנהגות שלנו
7 דק' צפייה
האם אנו גמישים ועדינים עם עצמנו או נוקשים ותובעניים? הסרטון עוסק בשאלה חשובה זו
Scroll to Top
שחר בן-פורת

צריכים עזרה? יש שאלות?

אל תהססו לפנות ישירות בכל נושא:

או פשוט חייגו: 054-4226546

התחברות למנויי טוהר+

צריכים עזרה? יש שאלות?
< אל תהססו לפנות