תקשור ושיחה על רגיעה ורגשות

הרגיעה שיש במצב הביטחוני יכולה להפגיש אותנו עם הרגשות שלנו בעוצמה גדולה מהרגיל. הסרטון עוסק במצב זה שאנו עשויים להימצא בו

חלק מאיתנו מרגישים מידה של הקלה ואחרים עדיין על המשמר, אומרים טוהר בסרטון, ומזכירים שמי שחווה הקלה, עשוי בעת הזו לפגוש רגשות שהודחקו. איזו גישה כדאי לאמץ ומה כדאי לעשות בזמן זה? הסרטן עונה על כך.

מפגש התקשור "מתמזגים: חיבור וריחוק" יתקיים במוצ"ש ה-30.11 בזום. כל הפרטים והצטרפות מכאן.

הסדנה ללימוד תקשור, "חיבור מחדש", בהנחיית שחר בן-פורת, מתחילה ב-6.12. כל הפרטים כאן.

(התקשור הכתוב נמצא אחרי הסרטון)

YouTube player

אם כך, שלום.

אם כך, אנו מתחילים. מפגש נוסף בדרך זו, באמצעי זה, לומר מספר מילים. אנו מבקשים להתייחס למגמה שבה הכול נמצא – יש אשר חווים יותר שקט, יש אשר ממשיכים לעמוד על המשמר. יש רבים אשר חווים גם שקט וגם ממשיכים לעמוד על המשמר, שכן אתם אינכם מזהים במציאות את האפשרות להתרווח במלואכם.

אנו איננו יכולים לומר שהמציאות היא כזו, שאתם באמת יכולים להתרווח במלואכם, אבל אנו כן מציעים שאתם יכולים להרפות ואתם יכולים להתרווח יותר מכפי שאתם מרשים לעצמכם.

ההתרווחות האפשרית היא אינה פשוטה, משום שאצל רבים, כאשר אתם מפסיקים לעמוד על המשמר, אתם פוגשים את עצמכם. לעתים אתם תחוו הקלה, ולעתים תחוו בעוצמה יותר גדולה את הרגשות שיש בתוככם. רגשות של פחד, של עצב וכאב, לפעמים כעס וייאוש. כאשר יש פחות מהצורך להיזהר ממה שקורה בעולם, אפשר, ולעתים יש הכרח, להרגיש יותר את מה שקורה בעולם הפנימי.

אנו אומרים זאת כדי להבהיר שזה טבעי, וכדי להזכיר שזה יכול לקרות; לעודד אתכם לא להיות מופתעים כאשר זה מה שאתם חווים, וגם לבקש עזרה ותמיכה כאשר אתם צריכים זאת.

זהו בהחלט זמן מואץ של שינוי, זמן של התפרקות ובנייה מחדש. המפגש של בני אדם עם הרגשות שלהם הופך להיות יותר אינטנסיבי, יותר חד-משמעי. דווקא כאשר ישנה הקלה, יכולים אתם לחזור לעצמכם, לטפל בעצמכם. עזרו לעצמכם ככל שאתם יכולים, קבלו עזרה ככל שאתם יכולים וצריכים. הסכימו לפגוש את עצמכם, לרפא את עצמכם, כדי שההתרווחות תוכל לגדול, כדי ששקט יוכל להתייצב.

אלה המילים שלנו לפעם זו.

שמחנו,

אם כך שלום.

טוהר.

מוצרים קשורים לתוכן זה

ערוץ תוכן מתקדם לאנשים שרוצים לחיות אחרת. בכל חודש מתפרסמים תקשורים מיוחדים, מדיטציות, תרגילים ממוקדי שינוי ועוד תוכן בלעדי, שיעזור לכם להעמיק את האהבה שלכם לעצמכם ואת ההגשמה שלכם ביום-יום.

עדכונים

בקליק אחד קטן תוכלו להצטרף לרשימת התפוצה ולקבל עדכונים על תקשורים חדשים, כתבות, מאמרים, מדריכים, כמו גם על סדנאות חדשות עם טוהר ושחר.

סדנאות ומפגשים קרובים

שישי, 9.10.26, 10:30-13:30 * תל אביב

מפגש מיוחד בו נלמד על ההתגלות של האהבה המתאפשרת בזמן זה וכיצד להביא אותה לחיי היום-יום שלנו. המפגש משלב תקשור של טוהר, שיחה עם שחר, ומדיטציה/הילינג. 
250 שקלים.

מוצ"ש, 31.10.26, 20:30-22:30 * אונליין

מפגש תקשור מיוחד בו נעסוק בגורמים שמשפיעים על המצב במדינה, מה אנו יכולים ללמוד מכך וכיצד להתייחס למתרחש. המפגש משלב תקשור של טוהר, שיחה עם שחר ותקשור נוסף של שאלות ותשובות. 
120 שקלים.

סדנת חופש להיות

ימי שלישי, 19:30-22:30 * אונליין

סדנה להתפתחות אישית המבוססת על הדרך הרוחנית "חופש להיות" בהנחיית שחר בן-פורת. זו קבוצה פעילה בה מרפאים רגשות פוגעים ויוצרים חופש חדש ביום-יום שלנו. הקבוצה נפגשת אחת לשבוע, אונליין, ואפשר להצטרף אליה לאחר שיחה עם שחר.
180 שקלים לפגישה.

מאמרים נוספים בנושא

7 דק' צפייה
טוהר מזכירים לנו שני דברים חשובים ביחס לאמת שלנו – תקשור אחד עם שני מסרים
7 דק' צפייה
ממה אנו מתעלמים ומדוע זה כך, וכיצד כדאי לחיות את החיים? הסרטון שופך אור על פן זה בהתנהגות שלנו
2 דק' קריאה
טוהר מסבירים מה גורם לדמנציה ומה אנו יכולים ללמוד ממחלה זו על עצמנו
Scroll to Top
שחר בן-פורת

צריכים עזרה? יש שאלות?

אל תהססו לפנות ישירות בכל נושא:

או פשוט חייגו: 054-4226546

התחברות למנויי טוהר+

צריכים עזרה? יש שאלות?
< אל תהססו לפנות