אז מי יהיה בסוף הנשיא, טראמפ או ביידן? טוהר מתייחסים לנושא ונותנים תשובה שונה מזו שאתם עשויים לצפות לה

אתמול שאלה אותי חברה מה טוהר אומרים על הבחירות בארצות הברית, מי יהיה הנשיא ומה קורה שם.

אני לא שואל אותם על זה, אמרתי לה. זה לא מיוחד למקרה הזה: אני בד"כ נמנע מלשאול אותם שאלות על סוגיות פוליטיות שקשורות בבחירות.

הבוקר אמרתי לעצמי שאולי בכל זאת אשאל, מעניין מה הם יגידו על זה. אז שאלתי. "אנחנו לא רוצים לקחת חלק במשחק הניחושים", הם אמרו לי בנחרצות, והסבירו מדוע. אני לא זוכר את ההסבר שלהם באופן מדויק, אז אני שואל אותם שוב, עכשיו, וכותב את התשובה. הנה:

"אכן, אנו לא לוקחים חלק במשחק זה של בני אדם, בניסיון לנחש ולדעת מה יקרה ומה לא יקרה. זה אינו אומר שזה אינו אפשרי לדעת – עד רמת מסויימת של ביטחון – מה קורה במציאות בהקשר זה. זה רק אומר שאנו איננו רוצים לקחת בזה חלק.

"מנקודת המבט שלנו, העיסוק בזהות של נשיא כזה או אחר, של ראש ממשלה כזה או אחר, ובאופן כללי במנהיגים, עשוי להיות למכשלה במקום התפתחות.

"ככל שאתם יכולים, אנו מציעים כי תתרכזו במנהיג הפנימי שלכם, בזהות של המנהיג הפנימי שלכם – האם הפחד מנהיג אתכם או אהבה, האם חופש מנהיג אתכם או דעות מגבילות. מה מנהיג אתכם מבפנים, וכיצד אתם יוצרים שינוי, זה מה שאנו מציעים לכם להתמקד בו. זה גם מה שאנו מבקשים לעודד ולחזק בבני אדם, במסרים השונים שאנו מעבירים לכם, במפגשים כאלה ואחרים. לכן אנו לא רוצים לקחת חלק במשחק הזה, משום שהמשחק הממשי, האמיתי, זה שיש לו השפעה גדולה הרבה יותר על חייכם אינו מתנהל בקלפי, הוא אינו מתנהל בתקשורת והוא אינו מתנהל בפוליטיקה – הוא מתנהל בתוככם, ובו אנו מציעים לכם להתמקד.

"אנו מציעים זאת בעיקר משום שאתם ממעטים לעשות זאת, וגם כאשר אתם מתמקדים בשינוי פנימי, אתם לרוב אינכם מבינים עד כמה רחבה ההשפעה שלכם על המציאות שלכם, עד כמה אתם יכולים להנהיג את עצמכם למציאות של רווחה ושפע ונינוחות ובריאות ואהבה, גם אם העולם אינו נראה כאחד אשר נע בכיוון זה. אתם אינכם מבינים את מידת ההשפעה שלכם, ולכן אנו מבקשים להתמקד בכך, לחזק את ההבנה הזו, בכל דבר אותו אנו עושים".

5 מחשבות על “תקשור על הבחירות לנשיאות ארצות הברית”

  1. טוהר מראים פה שוב עד כמה הם מתעלים מעל כל ענייני התיקשורת והפוליטיקה ומתרכזים רק בהתקדמות הנפשית והרוחנית של בני האדם.
    יחד עם זאת לדעתי ההתקדמות האישית של האנשים כפרטים למשל במדינת ישראל בכל זאת תלויה במובן די רחב מי תהיה הממשלה הבאה ומי יעמוד בראשה?כי המצב הבריאותי והמצב הכלכלי הרעוע לא מאפשר לאנשים להתרכז כל כך בהתקדמות עולמם הפנימי בתקופה זאת.

  2. לאחר שקראתי את התיקשור של טוהר לגבי מי ייבחר לנשיא ארהב, רציתי לבקש הכוונה כיצד אנחנו יכולים לשנות / להשפיע על המציאות שלנו – אולי אפילו סדנה בנושא
    תודה

סגור לתגובות

מוצרים קשורים לתוכן זה

ערוץ תוכן מתקדם לאנשים שרוצים לחיות אחרת. בכל חודש מתפרסמים תקשורים מיוחדים, מדיטציות, תרגילים ממוקדי שינוי ועוד תוכן בלעדי, שיעזור לכם להעמיק את האהבה שלכם לעצמכם ואת ההגשמה שלכם ביום-יום.

עדכונים

בקליק אחד קטן תוכלו להצטרף לרשימת התפוצה ולקבל עדכונים על תקשורים חדשים, כתבות, מאמרים, מדריכים, כמו גם על סדנאות חדשות עם טוהר ושחר.

סדנאות ומפגשים קרובים

שישי, 9.10.26, 10:30-13:30 * תל אביב

מפגש מיוחד בו נלמד על ההתגלות של האהבה המתאפשרת בזמן זה וכיצד להביא אותה לחיי היום-יום שלנו. המפגש משלב תקשור של טוהר, שיחה עם שחר, ומדיטציה/הילינג. 
250 שקלים.

מוצ"ש, 31.10.26, 20:30-22:30 * אונליין

מפגש תקשור מיוחד בו נעסוק בגורמים שמשפיעים על המצב במדינה, מה אנו יכולים ללמוד מכך וכיצד להתייחס למתרחש. המפגש משלב תקשור של טוהר, שיחה עם שחר ותקשור נוסף של שאלות ותשובות. 
120 שקלים.

סדנת חופש להיות

ימי שלישי, 19:30-22:30 * אונליין

סדנה להתפתחות אישית המבוססת על הדרך הרוחנית "חופש להיות" בהנחיית שחר בן-פורת. זו קבוצה פעילה בה מרפאים רגשות פוגעים ויוצרים חופש חדש ביום-יום שלנו. הקבוצה נפגשת אחת לשבוע, אונליין, ואפשר להצטרף אליה לאחר שיחה עם שחר.
180 שקלים לפגישה.

מאמרים נוספים בנושא

3 דק' קריאה
מדוע זה לא יעזור לנו אם נלך לטיפולים וסדנאות, ומהו הדבר החשוב ביותר שעלינו ללמוד. טוהר מדברים על כך בתקשור כתוב קצת וחשוב
9 דק' צפייה
מה אנו מרחיקים מעמנו ואיך זה קשור לחודש הגאווה? על כל זה בסרטון החדש
"אהבה תמיד נמצאת, ואתם תמיד ראויים. את הצעד בכיוון האהבה רק אתם יכולים לעשות – כל אחד בתוך עצמו ועבור עצמו". טוהר מזכירים לנו את האמת
Scroll to Top
שחר בן-פורת

צריכים עזרה? יש שאלות?

אל תהססו לפנות ישירות בכל נושא:

או פשוט חייגו: 054-4226546

התחברות למנויי טוהר+

צריכים עזרה? יש שאלות?
< אל תהססו לפנות