בעודנו מתמודדים עם אנשים שלא לוקחים אחריות, עלינו ליישם בעצמנו את מה שאנו מצפים שאחרים יעשו

טוהר מחזירים אותנו לבסיס – לשים לב למה שאנו צריכים ולקחת על זה אחריות. הסרטון עוסק בהבט זה במערכת היחסים שלנו עם עצמנו.

אם אתם רוצים לקבל עוד מידע על הסדנה המתוקשרת החדשה, "מחזקים את אזור הנוחות", היכנסו לכאן.

(התקשור הכתוב נמצא אחרי הסרטון)

אם כך, שלום.

אם כך, אנו מתחילים. אנו נפגשים בפעם זו כדי להזכיר לכם, בני אדם, לתת לעצמכם את מה שאתם צריכים.

אתם נמצאים במציאות שבה רבים מאלו אשר אמורים לתת לכם את מה שאתם צריכים, אינם פועלים בהתאם לאחריות שלהם. אלה עשויים להיות הורים, אלה עשויים להיות בני או בנות זוג, ואלה עשויים להיות גם ממשלה ובעלי תפקידים כאלה ואחרים.

לעיתים הציפייה שלכם מאותם אנשים היא לגיטימית, הגיונית. אכן, מדובר באנשים שהייתה להם אחריות, והם לא פעלו בהתאם אליה. לעיתים אתם מצפים מאנשים שיעשו דבר מה שהם אינם אמורים או יכולים לעשות. כך או כך, כאשר זו המציאות, יש בפניכם בחירה – האם להמשיך להיאבק, האם להמשיך להילחם, או אולי להחזיר את תשומת הלב פנימה, ולבחון מחדש מה אתם צריכים ולראות כיצד אתם נותנים לזה מענה.

אם אתם בוחרים לעשות תנועה של חזרה לעצמכם, כדאי לזכור שאין זה אומר בהכרח שעליכם לתת את כל המענה לבדכם לעצמכם. זה בסדר לבקש מאחרים. אבל אם נכנסתם למלחמה סביב הבקשה, זה לרוב סימן שעליכם לחזור ולבחון מה אתם צריכים לתת לעצמכם, שכן פעמים רבות אתם רוצים מאחרים דבר מה שהם אינם יכולים לתת. פעמים רבות אתם מבקשים מאחרים דבר מה שעליכם ללמוד לתת לעצמכם – בין אם בכוחות עצמכם ובין אם בעזרתם של אחרים, שאינם אלה שאתם רגילים לפנות ולבקש מהם.

מה אתם צריכים, כל אחד עבור עצמו? חזרו אל האמת הזו, התחברו אליה, הרגישו אותה, ופעלו בהתאם אליה.

אלו הן המילים שלנו לפעם זו.

שמחנו,

אם כך, שלום.

טוהר.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מוצרים קשורים לתוכן זה

ערוץ תוכן מתקדם לאנשים שרוצים לחיות אחרת. בכל חודש מתפרסמים תקשורים מיוחדים, מדיטציות, תרגילים ממוקדי שינוי ועוד תוכן בלעדי, שיעזור לכם להעמיק את האהבה שלכם לעצמכם ואת ההגשמה שלכם ביום-יום.

עדכונים

בקליק אחד קטן תוכלו להצטרף לרשימת התפוצה ולקבל עדכונים על תקשורים חדשים, כתבות, מאמרים, מדריכים, כמו גם על סדנאות חדשות עם טוהר ושחר.

סדנאות ומפגשים קרובים

מתחילים ביום ראשון, 19.10.25, 20:30-22:30 * אונליין

גלה איך לחיות בנוחות – לא רק לחלום על כך. ארבעה מפגשים עם שחר וטוהר, בהם נלמד מה עוצר אותנו מלחיות חיים נוחים, וכיצד ליצור מהפך פנימי שישפיע על היום־יום שלנו.
600 שקלים לארבעה מפגשים.
 

מוצ"ש, 27.9.25, 20:30-22:30 * זום

מפגש התקשור השביעי בסדרת המפגשים לשנת הבחירה. במפגש זה נלמד כיצד החלומות שאנו רוצים להגשים והחלומות שאנו חולמים בלילה קשורים זה בזה, וכיצד אנו יכולים לבחור את הטוב עבורנו. 
120 שקלים.
אני מזמין אותך לקבל 11 מסרים כתובים, המזקקים את הדרך בה אני הולך, על ידי הרשמה לרשימת תפוצה ייעודית. 11 מסרים, אחד בכל 4 ימים, ישירות לתיבת המייל שלך. במה הם עוסקים? בחיבור הבסיסי לרגשות ואיך מתמודדים איתם, בשאלות שכדאי לשאול בדרך להגשמה של החלומות שלנו, בפתרון להתמודד עם בלבול ובקשר בין הרגשות לבין הרוח – ועוד. 
ללא תשלום.

סדנת חופש להיות

ימי שלישי, 19:30-22:30 * אונליין

סדנה להתפתחות אישית המבוססת על הדרך הרוחנית "חופש להיות" בהנחיית שחר בן-פורת. זו קבוצה פעילה בה מרפאים רגשות פוגעים ויוצרים חופש חדש ביום-יום שלנו. הקבוצה נפגשת אחת לשבוע, אונליין, ואפשר להצטרף אליה לאחר שיחה עם שחר.
180 שקלים לפגישה.

מאמרים נוספים בנושא

טוהר מזכירים לנו שכאשר הדריכות מתפוגגת, רגשות לא צפויים יכולים לצוף – וכולם לגיטימיים
8 דק' צפייה
אנו זקוקים לנחישות בעת הזו – ולהבחנה בין נחישות לבין עקשנות, אומרים טוהר. הסרטון עוסק בנושא זה
כדי לשגשג, עלינו ללמוד להקשיב. כשלא מקשיבים, קל להילחם. סרטון על אחת האיכויות החשובות – והנדירות – בעולמנו
Scroll to Top

התחברות לחברים/ות לטוהר+ ו/או לאתר

צריכים עזרה? יש שאלות?
< אל תהססו לפנות

שחר בן-פורת

צריכים עזרה? יש שאלות?

אל תהססו לפנות ישירות בכל נושא:

או פשוט חייגו: 054-4226546