שיחה על ביקורת ותקשור על תקווה

כיצד מתמודדים עם הביקורת, והאם אפשר להתחבר לתקווה גם אנו מרגישים שהיא איננה? הסרטון החדש עוסק בשני מצבים/רגשות שכולנו מכירים

ביקורת עצמית – מה יוצר אותה, ואיך מתמודדים איתה? בשיחה שקדמה לתקשור, אני מדבר על הכאב ועל המחשבות המכאיבות שבאות יחד איתו, ומציע כיצד לעזור לעצמנו בתוך מצב זה.

בתקשור, טוהר מדברים על תקווה. הם מזכירים שהיא קיימת גם אם אנו לא מרגישים אותה, ומציעים לזכור זאת ולהזמין אותה, כדי לתת לה מקום בתוך מה שאנו עוברים כעת.

רוצים להרגיש אחרת, לחיות אחרת, כלומר טוב יותר? אם כן, אז טוהר+ הוא המקום בשבילכם. היכנסו לכאן לפרטים.

(התקשור הכתוב לאחר הסרטון)

YouTube player

אם כך, שלום.

אם כך, אנו מתחילים מפגש נוסף בדרך זו, באמצעי זה; לומר מספר מילים ולהזכיר לכם את מה שכדאי להיזכר בו בזמן הזה.

כדאי להיזכר ולזכור שישנה תקווה, בהחלט. זה עשוי להיות מאתגר לזכור זאת, ואף יותר מאתגר להתחבר לתקווה הזאת, לתת לה מקום, לתת לה השפעה בחוויה הפנימית הרגשית שלכם. האם אפשר להיות מעודדים בתוך מציאות לא מעודדת? האם אפשר לראות אור כאשר החוויה היא חשוכה ואולי קפואה ואולי מצומצמת? האם אפשר לחוש באור של התקווה, בדגדוג שלה? האם אתם יכולים לרגע קט להזמין אותה, את התקווה, ולאפשר לה מקום? להזמין אותה, לחוש בה, להתחבר אליה – אולי היא תופיע כרעיון, ואולי היא תהיה יותר מאשר רעיון, אולי יהיה לה יותר נפח ואתם תחושו בה, ואולי זה לא אפשרי כעת.

אולי הדברים שלנו מעוררים ייאוש ואולי הם מעוררים ציניות, ואם כן, אנו מציעים שתשימו לב לכך. תשימו לב לייאוש ולציניות ולכל רגש אחר אשר עולה בתגובה להצעה שלנו, וזכרו שאתם אינכם רואים את כל התמונה. זו החוויה, וזה שאינכם רואים אור אינו אומר שהאור אינו קיים. זה שאינכם חשים בתקווה, אינו אומר שאין אפשרות שדברים ישתנו לטובה. האפשרות קיימת, את זה אנו מציעים לכם לזכור.

לא כל דבר בחייכם הוא הפיך. אינכם יכולים לעצור את השפעת הזמן על הגוף. ישנן בעיות אשר נוצרו, שלא ניתן להעלים לגמרי, או שינויים שקרו בחייכם, שאינכם יכולים לבטל באופן מוחלט את ההשפעה שלהם. עם זאת, דברים יכולים להשתנות לטובה, ופעמים רבות, יותר מכפי שאתם מאמינים, יותר מכפי שאתם רואים, יותר מכפי שאפילו ניסיון החיים שלכם אומר לכם עד כה, שהוא אפשרי. האפשרות הזו קיימת ואנו מציעים לזכור אותה.

אנו מציעים לתת לתקווה מקום, לאפשר לה להדהד בלב ובראש ובגוף שלנו, להאיר את הפינות החשוכות בתודעה ולהזכיר שיכול להיות אחרת.

אלו הן המילים שלנו, זו ההצעה שלנו לפעם זו.

שמחנו,

אם כך, שלום. 

טוהר.

מוצרים קשורים לתוכן זה

ערוץ תוכן מתקדם לאנשים שרוצים לחיות אחרת. בכל חודש מתפרסמים תקשורים מיוחדים, מדיטציות, תרגילים ממוקדי שינוי ועוד תוכן בלעדי, שיעזור לכם להעמיק את האהבה שלכם לעצמכם ואת ההגשמה שלכם ביום-יום.

עדכונים

בקליק אחד קטן תוכלו להצטרף לרשימת התפוצה ולקבל עדכונים על תקשורים חדשים, כתבות, מאמרים, מדריכים, כמו גם על סדנאות חדשות עם טוהר ושחר.

סדנאות ומפגשים קרובים

שישי, 9.10.26, 10:30-13:30 * תל אביב

מפגש מיוחד בו נלמד על ההתגלות של האהבה המתאפשרת בזמן זה וכיצד להביא אותה לחיי היום-יום שלנו. המפגש משלב תקשור של טוהר, שיחה עם שחר, ומדיטציה/הילינג. 
250 שקלים.

מוצ"ש, 31.10.26, 20:30-22:30 * אונליין

מפגש תקשור מיוחד בו נעסוק בגורמים שמשפיעים על המצב במדינה, מה אנו יכולים ללמוד מכך וכיצד להתייחס למתרחש. המפגש משלב תקשור של טוהר, שיחה עם שחר ותקשור נוסף של שאלות ותשובות. 
120 שקלים.

סדנת חופש להיות

ימי שלישי, 19:30-22:30 * אונליין

סדנה להתפתחות אישית המבוססת על הדרך הרוחנית "חופש להיות" בהנחיית שחר בן-פורת. זו קבוצה פעילה בה מרפאים רגשות פוגעים ויוצרים חופש חדש ביום-יום שלנו. הקבוצה נפגשת אחת לשבוע, אונליין, ואפשר להצטרף אליה לאחר שיחה עם שחר.
180 שקלים לפגישה.

מאמרים נוספים בנושא

7 דק' צפייה
טוהר מזכירים לנו שני דברים חשובים ביחס לאמת שלנו – תקשור אחד עם שני מסרים
7 דק' צפייה
ממה אנו מתעלמים ומדוע זה כך, וכיצד כדאי לחיות את החיים? הסרטון שופך אור על פן זה בהתנהגות שלנו
7 דק' צפייה
האם אנו גמישים ועדינים עם עצמנו או נוקשים ותובעניים? הסרטון עוסק בשאלה חשובה זו
Scroll to Top
שחר בן-פורת

צריכים עזרה? יש שאלות?

אל תהססו לפנות ישירות בכל נושא:

או פשוט חייגו: 054-4226546

התחברות למנויי טוהר+

צריכים עזרה? יש שאלות?
< אל תהססו לפנות