מתי אנחנו מוותרים? מה מניע אותנו לוותר? האם זה באמת מה שכדאי לנו לעשות? האם יכולה להיות דרך אחרת? התקשור והשיחה שאחריו עוסקים בשאלות הללו. לא תמצאו תשובות בסרטון הזה, אבל תקבלו הסבר מדוע חשוב לשאול את השאלות, כל אחד את עצמו, ומהם ההבטים שכדאי לשים אליהם לב.
אם אתם רוצים לקבל עוד מידע על "שנת ההתמזגות: מתחילים את 2024 עם טוהר וחברים", שיתקיים ב-1.1.24, היכנסו לכאן.
(התקשור הכתוב נמצא אחרי הסרטון)
אם כך, שלום.
אם כך, אנו מתחילים. מפגש נוסף בדרך זו, באמצעי זה, כדי לומר מספר מילים. כדי להזכיר לכם מי אתם, להזכיר לכם להמשיך בדרך. בעיקר להציע לכם בפעם זו לשים לב מהם הדברים שעליהם אתם מוותרים, והאם אתם שלמים עם הוויתור, ואולי לא. האם ישנו הכרח לוותר, ואולי לא.
זה קורה לבני אדם מדי פעם. אתם מוותרים על תשוקות, על חלומות, על רצונות. כביכול מתבגרים, כביכול מתחברים למציאות, כביכול מכירים באמת.
לפעמים זה נכון. לפעמים החיבור למציאות מניע אתכם לוותר על דברים שאתם מבינים שהם אינם נכונים לכם, שאינם באמת מתאימים, שאולי לא באמת ישרתו את טובתכם הגבוהה ביותר. אבל מדי פעם אתם מוותרים על דברים שהם נכונים לכם, והוויתור אינו נעשה מתוך חיבור למציאות אלא מתוך חוסר ביטחון, מתוך תפיסה האומרת שאתם לא ראויים, זה לא מגיע לכם, או מתוך תפיסה האומרת שזה לא אפשרי, למרות שבמציאות זה עשוי לקרות.
אנו מציעים לכם בפעם זו לשים לב לוויתור שלכם ולבחון אותו פעם נוספת. אם אתם ממהרים לוותר, אז במיוחד תבדקו את הוויתור שלכם פעם נוספת. האם הוא הכרחי, האם הוא נחוץ, האם הוא משרת אתכם, האם אתם באמת שלמים עם הוויתור, אולי אתם מתחרטים או מצטערים או מעדיפים שלא. אם יש בכם צער או חרטה או העדפה שלא, אולי אפשר להפוך את הוויתור או להימנע ממנו. אולי למצוא דרך אחרת, בה כל השותפים יקבלו את מה שהם רוצים.
אנו מציעים לכם את האתגר הזה, לבחון את הוויתור ואם הוא מתקיים שלא לצורך, אז לבחון כיצד אפשר בכל זאת ליצור מציאות שבה כולם מקבלים את מה שהם צריכים ורוצים. זה אפשרי, אבל זה לא תמיד קל, ואנו מעודדים אתכם לגלות זאת וליצור זאת במציאות.
אלו הן המילים שלנו בפעם זו.
שמחנו,
אם כך, שלום.
טוהר.
1 מחשבה על “תקשור ושיחה על ויתור עצמי”
5 A full explanation of carryover is difficult [url=https://fastpriligy.top/]buy priligy 60 mg[/url]