שיחה על המצב ותקשור על המלחמה 2

כיצד אנו מרגישים בימים אלה של מלחמה, וכיצד אנו מתמודדים עם הרגשות שלנו? הסרטון עוסק כולו בזה

הסרטון כולו עוסק במצב הרגשי שלנו בימים אלה של מלחמה. בשיחה, אני מתייחס להיבטים שונים של המצב בו אנו נמצאים, וכיצד זה משפיע עלינו רגשית. לאחר מכן, בתקשור, טוהר מדברים על הרגשות הגואים, ומעודדים אותנו לפעול בניגוד לאמונה הישנה, האומרת שעלינו להיות עצורים ומאופקים רגשית.

מפגש התקשור החודשי, "הפנים השונות של האהבה: כנות", יתקיים בקרוב, במוצ"ש ה-28.10. מפגש חשוב במיוחד בימים אלה. כל הפרטים והצטרפות כאן.

(התקשור הכתוב נמצא אחרי הסרטון)

YouTube player

אם כך, שלום.

אם כך, אנו מתחילים. אנו מתחילים מפגש זה, בזמן זה, כדי לדבר על מה שאתם מרגישים ועל מה שאתם חווים.

אנו מציעים לכם בפעם זו למצוא דרכים להביע רגשות. אחד הדברים שקורים לבני אדם בתוך זמנים של מצוקה הוא קיפאון; ישנה התכנסות והסתגרות. אנו מציעים לכם למצוא דרכים לבטא את מה שאתם מרגישים, ולעשות זאת בעוצמה – בעוצמה שקיימת, לא בכוח, לא להגזים, לא להמציא רגשות או להמציא עוצמה של רגשות אבל כן לאפשר לרגשות האלה לצאת.

תצעקו אם אתם רוצים לצעוק, ותבכו אם אתם רוצים לבכות, ותפחדו אם אתם מרגישים פחד. אם הגוף שלכם רועד מפחד, אז תנו לגוף לרעוד. תדברו את מה שאתם מרגישים או תכתבו, משום שהאמצעים הללו מסייעים לביטוי ולשחרור של רגשות.

זמן זה שבו אתם נמצאים מפגיש אתכם עם תפיסה ישנה, אשר אומרת שרגשות צריכים להיות במידה, ושישנם רגשות שאסור להם להיות בכלל. אבל הזמן הזה גם מביא איתו רגשות בעוצמה רבה, והרגשות לא מתפרקים בקלות ולא נעלמים, ולכן כדאי שהתפיסה הישנה הזו תתפרק. גם אם לא באופן מוחלט, אבל לפחות תתמעט, כך שאתם תרגישו בנוח עם הרגשות שלכם ותאפשרו להם להשתחרר, בהחלט.

זה דבר מה חשוב, שהתנועה של הרגשות תתקיים. אם אתם יכולים להניע את הגוף באופן פיזי וללכת, עשו זאת; זה יכול לעזור גם כן. לדבר, כאמור, בהחלט. לכתוב, בהחלט. לצעוק, לבכות, לרעוד מפחד, כל דבר אשר מאפשר תנועה.

התנועה היא חשובה כדי למנוע קרע במארג של האדם, בנפש שלו. כאשר הרגשות יכולים להתפרק ולהשתחרר אז הם אינם מצטברים. ההצטברות היא שיוצרת קרע. אז הרשו, הרשו לעצמכם להרגיש, אין זה הזמן להיות מאופקים או מנומסים או מדודים או מכובדים. הרשו לעצמכם להרגיש בדיוק כפי שאתם.

אלו הם הדברים שלנו לפעם זו.

שמחנו,

אם כך, שלום.

טוהר.

1 מחשבה על “שיחה על המצב ותקשור על המלחמה 2”

סגור לתגובות

מוצרים קשורים לתוכן זה

ערוץ תוכן מתקדם לאנשים שרוצים לחיות אחרת. בכל חודש מתפרסמים תקשורים מיוחדים, מדיטציות, תרגילים ממוקדי שינוי ועוד תוכן בלעדי, שיעזור לכם להעמיק את האהבה שלכם לעצמכם ואת ההגשמה שלכם ביום-יום.

עדכונים

בקליק אחד קטן תוכלו להצטרף לרשימת התפוצה ולקבל עדכונים על תקשורים חדשים, כתבות, מאמרים, מדריכים, כמו גם על סדנאות חדשות עם טוהר ושחר.

סדנאות ומפגשים קרובים

שישי, 9.10.26, 10:30-13:30 * תל אביב

מפגש מיוחד בו נלמד על ההתגלות של האהבה המתאפשרת בזמן זה וכיצד להביא אותה לחיי היום-יום שלנו. המפגש משלב תקשור של טוהר, שיחה עם שחר, ומדיטציה/הילינג. 
250 שקלים.

מוצ"ש, 31.10.26, 20:30-22:30 * אונליין

מפגש תקשור מיוחד בו נעסוק בגורמים שמשפיעים על המצב במדינה, מה אנו יכולים ללמוד מכך וכיצד להתייחס למתרחש. המפגש משלב תקשור של טוהר, שיחה עם שחר ותקשור נוסף של שאלות ותשובות. 
120 שקלים.

סדנת חופש להיות

ימי שלישי, 19:30-22:30 * אונליין

סדנה להתפתחות אישית המבוססת על הדרך הרוחנית "חופש להיות" בהנחיית שחר בן-פורת. זו קבוצה פעילה בה מרפאים רגשות פוגעים ויוצרים חופש חדש ביום-יום שלנו. הקבוצה נפגשת אחת לשבוע, אונליין, ואפשר להצטרף אליה לאחר שיחה עם שחר.
180 שקלים לפגישה.

מאמרים נוספים בנושא

7 דק' צפייה
טוהר מזכירים לנו שני דברים חשובים ביחס לאמת שלנו – תקשור אחד עם שני מסרים
7 דק' צפייה
ממה אנו מתעלמים ומדוע זה כך, וכיצד כדאי לחיות את החיים? הסרטון שופך אור על פן זה בהתנהגות שלנו
7 דק' צפייה
האם אנו גמישים ועדינים עם עצמנו או נוקשים ותובעניים? הסרטון עוסק בשאלה חשובה זו
Scroll to Top
שחר בן-פורת

צריכים עזרה? יש שאלות?

אל תהססו לפנות ישירות בכל נושא:

או פשוט חייגו: 054-4226546

התחברות למנויי טוהר+

צריכים עזרה? יש שאלות?
< אל תהססו לפנות